Waar kinderen naar hartelust kunnen spelen!

 

 

Laatste nieuws

 

 

*

 

 

 

 

*

 

Op dinsdag 3 juli 2018 bestaat de speeltuin alweer 25 jaar! Dit vieren we op zaterdag 16 juni 2018. Dit valt samen met de nationale speeltuindag. De entree is op beide dagen gratis! En op zaterdag 16 juni zijn er allerlei leuke activiteiten. Ook is er een kleurwedstrijd dus download snel de kleurplaat en lever hem ingekleurd voor 1 juni 2018 in.

 

 

 

*

 

 

19 april 2018 was de Rabobank Clubkas Campagne. Onze speeltuin stond op plaats 32 met een bedrag van €984,78. Bedankt Rabobank en u bedankt voor het stemmen. Ook hebben we een publiciteitsprijs gewonnen van €250 door het filmpje van onze jongste vrijwilliger: Robert-Leon.

 

 

*

 

Paaseieren zoeken 2018 was ondanks het slechte weer toch een succes het was gezellig en er zijn flink wat paaseieren gevonden. Kijk maar naar de foto's. Ook was "Wij zijn de stad" er om verslag te maken.

 

 

*

 

 

Sinds 9 maart 2018 is de speeltuin rookvrij! Dit om een goed voorbeeld te geven voor de kinderen en niet-rokers op het terras. Er is wel een rookplek gemaakt op het terrein.

 

 

 

 

*

 

 

 

 

 

 

 

 

*

20 april 2017 was de Rabobank Clubkas Campagne, wij waren aanwezig bij deze leuke avond met als gastspreker Maarten van der Weijden. We stonden op plaats 31 met een mooi bedrag van € 910,40!

We willen namens het bestuur iedereen bedanken voor hun stem en natuurlijk de Rabobank voor het mooie bedrag.

 

 

*

 

 

Tweede paasdag!

Ondanks de slechte weersvoorspelling, ging het eieren zoeken event gewoon door! Het miezerde eventjes maar later kwam het zonnetje door! We hadden dus geluk met het weer! De opkomst is dit jaar groot, en er was veel zoekplezier en veel kinderen met blije gezichten en zakken/tasjes/mandjes vol met chocolade eitjes, en natuurlijk kwam de paashaas dit jaar ook weer even langs, en kon je ook weer met de echte paashaas op de foto!

 

 

*

Pareltuin

Vandaag was de opening van speeltuin Parelplein, op het parelplein in de wijk Dauwendaele, na jarenlang strijden hebben buurtbewoners de gemeente zover gekregen om een speeltuintje te realiseren in hun wijk. Dit werd feestelijk geopend, met allerlei activiteiten, en een hapje en drankje voor groot en klein. Ook moest er een naam voor het speeltuintje bedacht worden, die vandaag onthuld is. Daar was een prijsvraag aan verbonden en werd speeltuin Meiveld al eerder benaderd met de vraag of wij hen konden sponsoren, in de vorm van een lidmaatschap voor het hele gezin, als hoofdprijs. Uiteraard vonden wij dit een fantastisch initiatief en wilden wij hier aan meewerken. De naam die het speeltuintje heeft gekregen is: Pareltuin! Bedacht door de kinderen op onderstaande foto met onze vrijwilliger Gabi, die de prijs heeft uitgereikt. We wensen de winnaars veel speelplezier, zowel in de wijk als in onze speeltuin!

 

 

 

*

 

Op tweede paasdag (maandag 17 april 2017 van 11.00 tot 12.00) is het weer zover! Het jaarlijkse chocolade eieren zoeken in de speeltuin! Jij komt toch ook? Kom op tijd want vol is vol! Reserveren is niet nodig. De kosten voor leden* bedragen €1,- Niet leden betalen betalen €3,50 (dit is inclusief entree in de speeltuin). Ook zullen er paaslekkernijen te koop zijn!
*Het is op tweede paasdag NIET mogelijk een abonnement af te sluiten vanwege de drukte, de abonnementen lopen van 1 april 2017 t/m 31 maart 2018.

 

 

 

 

*

 

 

Vanaf maandag 5 september 2016 hanteren wij andere openingstijden!
Maandag, dinsdag en donderdag zijn wij geopend van 14.30 uur tot 17.00 uur,
op woensdag en vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag en zondag zijn wij geopend van 13.00 uur tot 17.30 uur.
We hebben hiermee rekening gehouden met de continu roosters die de scholen tegenwoordig aanhouden.

 

 

 

*

 

 

 

 

*

 

Tweede paasdag 2016!

Het begon met twijfelachtig weer, en de weersvoorspelling was regen... Toch heeft de speeltuin besloten de activiteit eieren zoeken door te laten gaan! Helaas was de opkomst dit jaar niet heel groot, maar wel gezellig. De paashaas had zich verslapen dit jaar omdat hij nog moe was van het eieren bezorgen van gisteren! De kinderen hebben hem geroepen en daar kwam hij dan uiteindelijk tevoorschijn! De kinderen mochten met hem op de foto en kregen ook een chocolade eitje/ figuurtje. Al met al weer een geslaagde dag, tevreden kinderen met volle zakken chocola! Op naar volgend jaar!!

 

 

 

*

 

Tweede paasdag kunnen de kinderen weer paaseieren komen zoeken in de speeltuin! €1,- voor leden en niet leden €3,- dit is inclusief 2euro toegangskaartje! Kom jij ook?

 

 

 

*

 

Vanwege te weinig animo gaan de rommelmarkten niet meer door.

 

 

 

*

 

Zaterdag 20 juni 2015 is het weer nationale speeltuindag.

Gratis entree.

Leuke activiteiten.

 

 

*

 

 

Vanaf nu elke tweede zaterdag rommelmarkt. Kijk snel in onze agenda.

 

 

*

 

 

Zaterdag 16 mei is het weer zover! Dan organiseert de speeltuin weer een rommelmarkt van 13.00 - 16.00 uur. De opbrengst komt ten goede aan de activiteiten van de speeltuin!
Liever zelf spullen verkopen? Dat kan natuurlijk ook! Huur een plaatsje voor €2,-
Let op! Niet leden dienen ook de entreeprijs van €2,- per kind te betalen, volwassenen/begeleiders altijd gratis!
De speeltuin is deze dag natuurlijk ook geopend om te spelen!

 

 

*

 

Op 6 april 2015 (tweede paasdag) is het weer paaseieren zoeken in Speeltuin Meiveld!

Paaseieren zoeken is van 12 tot 13 uur en kost 1 euro en eventueel 2 euro entree (voor niet leden).

Dit jaar hoef je je niet vooraf aan te melden.

Heerlijke paasstol verkrijgbaar aan de bar!

 

 

*

 

Op zaterdag 7 maart van 13.00 tot 16.00 uur organiseert de speeltuin een rommelmarkt. De opbrengst komt ten goede aan de speeltuin en activiteiten in de toekomst. Liever zelf spullen verkopen? Dat kan ook! Huur een plaatsje voor €2,-
De speeltuin zal die dag ook gewoon open zijn, en kinderen kunnen gewoon spelen, volwassen (begeleiders) zijn altijd gratis en voor kinderen geldt de normale toegangsprijs/ lidmaatschap

 

 

*

 

Onze nieuwe peuterswing is in het najaar geplaatst met een bijdrage van de ex-Wijkvereniging Middelburg Zuid.

Wij zijn hier natuurlijk heel blij mee.

 

 

*

 

Van o.a. onze fooienpot en toegangsgeld van onze leden is in het najaar een nieuwe vijfhoeksschommel (met gehandicaptenschommel) geplaatst.

 

 

 

*

 

Nationale Speeltuindag 2014

Afgelopen zaterdag 21 juni was Nationale Speeltuindag weer een succes! Stralend mooi weer en een goede opkomst. Er was van alles te beleven! Spelletjes doen zoals zaklopen en zakken door het gat gooien. Hiermee kon je leuke prijzen winnen! Ook kon je je laten schminken. En uiteraard was de speeltuin ook gewoon geopend zodat er lekker op de toestellen gespeeld kon worden en zwemmen in het zwembad! Aan het eind van de dag was er nog een loterij met leuke prijzen van onze sponsoren. Ook werd er nog een bloemetje uitgereikt aan de liefste vader en moeder; Raven had zijn vader genomineerd omdat hij zo sterk is dat hij de wereld kan optillen! En Ania heeft haar moeder genomineerd omdat ze de liefste mama is en ze mag van haar alles doen.
Kortom het was weer een geslaagde dag! Op naar volgend jaar!
Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren; Primera Westeinde, Stationrestauratie, De Bloemenhoek en Het Folieboertje.

 

*

 

Zaterdag 21 juni 2014 is het weer nationale speeltuindag! Gratis toegang, schminken en....... Wij zien jullie graag op zaterdag 21 juni vanaf 13.00 uur!

 

 

*

 

Op 21 april 2014, tweede paasdag, voor de derde keer. Dit jaar waren er weer eitjes verstopt in de speeltuin door de paashaas! En er was ook een echte paashaas in de speeltuin aanwezig die hier en daar ook een eitje uitdeelde! De opkomst was een succes, er kwamen meer kinderen dan verwacht. Ook mochten we niet klagen over het weer. Het zonnetje scheen, helaas smolten hierdoor wel wat eitjes... Ook waren er wat eksters die stiekem wat eitjes gepikt hebben. Al met al weer een geslaagde dag, en op naar de voorbereidingen voor het volgende jaar!

 

*

 

Kom jij tweede paasdag 2014 eieren zoeken in de Speeltuin?

Van 12.00 uur tot 13.00 uur? Kom op tijd want op is op! 
En neem een mandje mee!
Er zal ook een echte paashaas aanwezig zijn!
Ook bij regen gaan wij open.

Leden zijn gratis, neem dus je kaart of brief mee waar op staat dat jij lid bent van de Speeltuin Meiveld voor het seizoen 2014/15, niet-leden betalen € 3,00 (dit is inclusief de entree voor de hele dag),betalen op de dag en graag gepast.
Reserveren verplicht !!!

Reserveren het liefst op de site van Facebook Speeltuin Meiveld, of op de website www.speeltuinmeiveld.nl (in het Gastenboek) of in de Speeltuin aan de toegang (liever niet telefonisch opgeven), de achternaam van het kind(eren) en hoeveel kinderen opgeven.

Tot zoekens…

 

*

 

 

De maand juli was een top maand voor de speeltuin we hadden een record aantal bezoekers. Het aantal bezoekers was 3300! Dus iedereen goed jullie best doen om dit record te verbeteren!

 

*

 

TWINTIG JARIG JUBILEUM

Na weken van voorbereiden was het dan eindelijk zover! Het 20-jarig bestaan van de speeltuin!
Dat moest gevierd worden en dat gebeurde op zaterdag 15 juni 2013, op Nationale Speeltuindag. Deze combinatie leek de vrijwilligers leuk, omdat deze dag centraal staat voor buiten spelen. Officieel bestaat de speeltuin 20 jaar op 3 juli 2013.
 De burgemeester Harald Bergman kwam de speeltuin feestelijk openen, en knipte met de kinderen het lint door. De kinderen rende vrolijk naar binnen, waarbij ze een beker popcorn en een lolly kregen. Ook werd er gratis frisdrank verstrekt. Bij de pannenkoekenkraam stond een enorme rij, iedereen had wel trek in een (gratis) pannenkoek.
Gelukkig zat het weer mee, een stralend zonnetje scheen. De burgemeester kreeg nog een rondleiding door de speeltuin van de beheerder.
Verder konden de kinderen nog worden geschminkt en natuurlijk lekker spelen. Ook werden er nog leuke prijsjes verloot. Kortom een hele gezellige , geslaagde dag, op naar het volgende jubileum!

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door sponsers:
Em-Té magistraat, De Bloemenhoek, Primera dauwendaele, De Stationsrestauratie, Lala's (modefashion)

 

*

 

Paaseieren zoeken op tweede pasen 2013 was weer een groot succes! Mede door de vrijwilligers en het publiek was het een leuke middag. Kijk snel bij de foto's wat voor leuke kliekjes er zijn gemaakt.