Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht. We kijken elk bericht na voordat het op de website komt vanwege spam. Uw email adres wordt niet gepubliceerd.
5 entries.
T T schreef op 17 februari 2020 om 16:23:
Een fijne speeltuin, met vriendelijke mensen. Heerlijk om er een paar uur te vertoeven en kind de ruimte te geven om te spelen. Als tip wil ik alleen nog meegeven , wat meer informatie te verstrekken op de website. Nu mis ik helaas nog een heleboel informatie. (Zoals openingstijden,seizoenen, entree kosten, en of er de mogelijkheid bestaat voor een kinderfeest, huisregels van de speeltuin. Voor de rest qua speeltuin: Ga zo door, en tot ziens.
Vera Vera schreef op 6 juli 2019 om 23:34:
Vandaag geweest voor paw patrol waar me kind dol op is helaas heeft hij hem niet gezien omdat hij er te kort was plus vonden het tegen vallen kregen geen lootje en zakje chips voor die 5 euro per kind ze waren teleurgesteld jammer kwamen er graag
Janneke Janneke schreef op 2 juli 2019 om 11:05:
Super gave speeltuin met veel leuke toestellen. Alleen de mevrouw die aanwezig was op een zondag achter de Balie vind ik maar een rare wezen. Ze zat zoveel onzin te vertellen, ik begreep er helemaal niks van. Vind dat zo'n iemand niet achter de balie hoort, waar allemaal kleine kinderen komen.
Mama Mama schreef op 30 april 2019 om 15:18:
Leuke speeltuin veel ruimte een vooral heel overzichtelijk
Miranda Sommeijer Miranda Sommeijer schreef op 15 april 2019 om 21:05:
Vorige week woensdag weer geweest met mn dochter van 7 en een vriendinnetje. Ze hebben weer lekker gespeeld. Een leuke speeltuin en vd zomer weer lekker in het zwembad😉